purchase lyrica

Toplotni sistemi NIBE


Švedski prizvođač NIBE INDUSTRIER AB predstavlja lidera na tržištu toplotnih rešenja zasnovanih na obnovljivim izvorima energije. Prepoznavši taj potencijal, preduzeće Intec d.o.o. započelo je 2011. godine saradnju sa ovom kompanijom, postavši zastupnik za Srbiju.

Upotrebom NIBE sistema za zagrevanje i hlađenje objekata korišćenjem obnovljivih izvora energije postiže se visok stepen iskorišćenja što praktično znači da uz minimalno korišćenje električne energije, a maksimalno angažovanje energije prirode zagrevamo odnosno hladimo naše objekte na najekonomičniji način. Na taj način osim što postižemo odličan ekonomski efekat smanjujemo zagađenje na Zemlji. Solarnim sistemima obezbeđuje se zagrevanje potrošne sanitarne vode, a može da posluži i kao podrška sistemu grejanja.

Skrećemo vam pažnju na dva osnovna tipa naših toplotnih pumpi, a to su: geotermalne pumpe koje mogu da crpe energiju iz zemlje, bunara, jezera, reka i sl. i toplotne pumpe koje energiju crpe iz vazduha, tzv. vazduh – voda toplotne pumpe. Koristite naše solarne panele i iskoristite besplatnu solarnu energiju a ceo sistem uobličite našim bojlerima i kontrolnim uređajima kako bi postigli maksimalnu efikasnost.

Ukoliko preferirate tradicionalne izvore energije koristite naše peći na čvrsto gorivo ili pelete, električne bojlere za zagrevanje sanitarne vode koji su izrađeni od najfinijih materijala i garantuju najveći stepen iskorišćenja.

Tokom godina poslovanja, proizvodi su evoluirali od relativno jednostavnih toplotnih rešenja do hi-tech toplotnih sistema za grejanje, hlađenje i ventilaciju. Svi NIBE sistemi i uređaji odlikuju se visokom efikasnošću i krajnje jednostavnim načinom za upravljanje i korišćenje.

Grejanje kuće toplotnom pumpom, ekološki je dokazano najbolja opcija.

Više informacija na:

http://www.nibe.rs/